Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  VENDIME  
  • »  Vendime te Bordit te Komisionereve  
  • »  Viti 2019  
PRINT Mail
Viti 2019
RREGJISTRI I VENDIMEVE TE ERE-S 2019

VENDIM Nr. 1, Datė 09.01.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E TRANS ADRIATIC PIPELINE  AG,  NĖ AKTIVITETIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 2, datė 17.01.2019 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIM TĖ “PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI TĖ OFRIMIT TĖ DHĖNAVE TĖ GJENERIMIT DHE  NGARKESĖS NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 16 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT (BE) 2015/1222 TĖ DATĖS 24 KORRIK 2015 PĖR KRIJIMIN E NJĖ UDHĖZUESI MBI ALOKIMIN E KAPACITETEVE DHE MENAXHIMIN E KONGJESTIONEVE”

VENDIM Nr. 3, Datė 17.01.2018 MBI REFUZIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ MTC ENERGY SH.P.K., PĖR VENDOSJE HIPOTEKE DHE BARRĖ MBI ASETET E SHOQĖRISĖ   “M.T.C ENERGY” SH.P.K, PĖR EFEKT TĖ RISTRUKTURIMIT TĖ KREDISĖ NĖ FAVOR TĖ RAFFEISEN BANK SH.A.

VENDIM Nr. 4, Datė 17.01.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “KESH” SH.A., PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 5, Datė 17.01.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “HYDRO SETA” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 6, Datė 17.01.2019 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “SA’GA MAT” SH.P.K, PĖR MODIFIKIMIN E  LICENCĖS ME NR. 247, SERIA PV14K, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 92, DATĖ 16.10.2014, PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HECET: “GERMANI 1” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1200 KW, “GERMANI 2” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1680 KW, “GERMANI 3” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1290KW, “GERMANI 4” ME  KAPACITET TĖ INSTALUAR 810 KW, ME KAPACITET TOTAL TĖ INSTALUAR 4980 KW.

VENDIM Nr. 7, Datė 17.01.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN DHJETOR 2018

VENDIM Nr. 8, datė 17.01.2019 MBI ĒMIMIN VJETOR TĖ BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE QĖ DO T’U PAGUHET PRODHUESVE EKZISTUES ME PĖRPARĖSI PĖR VITIN 2019

VENDIM Nr. 9,  Datė 24.01.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “KONTRATĖS PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMEVE TĖ BALANCIMIT(KAPACITETIT REZERVĖ DHE ENERGJISĖ BALANCUESE) TĖ SISTEMIT ELEKTRO-ENERGJITIK PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2019 – 31.12.2019” MIDIS OST SH.A. DHE KESH SH.A.

VENDIM Nr. 10, Datė 24.01.2019 MBI MIRATIMIN E  DISA SHTESAVE DHE NDRYSHIMEVE NĖ RREGULLOREN PĖR NDRYSHIMIN E FURNIZUESIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 113, DATĖ 08.07.2016.

VENDIM Nr. 13, Datė 31.01.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “RTS” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK, ME FUQI TĖ INSTALUAR 2MW, NĖ FSHATIN TREN, BILISHT TĖ RRETHIT KORĒĖ.

VENDIM Nr.14, Datė 31.01.2019 MBI SHQYRTIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2018 DHE PLANIT 10 VJEĒAR 2018-2027 TĖ ZHVILLIMIT TĖ RRJETIT TĖ SHOQĖRISĖ “ALBGAZ” SH.A..

VENDIM Nr. 15, Datė 31.01.2019 MBI LICENCIMIN NĖ AKTIVITETIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR,  TĖ TRANS ADRIATIC PIPELINE AG ALBANIA,  E RREGJISTRUAR PRANĖ QKB, SI DEGĖ E SHOQĖRISĖ SĖ HUAJ AKSIONARE (SH.A), TRANS ADRIATIC PIPELINE AG

VENDIM Nr. 16, Datė 18.02.2019 MBI SHTYRJEN E AFATIT TĖ ZBATIMIT TĖ  KONTRATĖS TIP PĖR SHIT-BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET SHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE/KESH sha, AKSIONET E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR PERIUDHĖN 01.01.2018 – 31.12.2018 DHE KONTRATĖS PĖR SHIT-BLERJEN E SASISĖ SĖ TEPĖRT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE QĖ REZULTON PAS PĖRMBUSHJES SĖ KĖRKESĖS SĖ KLIENTĖVE QĖ PĖRFITOJNĖ NGA SHĖRBIMI UNIVERSAL, ME QĖLLIM MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDARJES PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2018-31.12.2018".

VENDIM Nr. 17, Datė 18.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RINOVIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “AYEN ENRGY TRADING” SH.A., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 18, Datė 18.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RINOVIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “AYEN ENERGY TRADING” SH.A., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 19, Datė 18.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E DISA SHTESAVE NĖ “RREGULLAT E PĖRKOHSHME TĖ MEKANIZMIT BALANCUES”, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S  NR. 193, DATĖ 24.11.2017.

VENDIM Nr. 20, Datė 18.02.2019 MBI NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 245, DATĖ 26.11.2018, “PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “RENRGY TRADING GROUP” SH.P.K NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 21, Datė 18.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “KASTRATI ENERGY” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 22, Datė 18.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “KASTRATI ENERGY” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 23, Datė 18.02.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN JANAR 2019

VENDIM Nr. 25, Datė 28.02.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “KESH” SH.A NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.


VENDIM Nr. 26, Datė 28.02.2019 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “OSHEE” SH.A. PĖR  FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ  “RREGULLOREN PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK” MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR 103 DATĖ 23.06.2016 “, NDRYSHUAR

VENDIM Nr. 27, Datė 28.02.2019 PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SANG 1” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “THIRRĖ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1820 KW.

VENDIM Nr. 28, Datė 28.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SANG 1” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 29, Datė 28.02.2019 MBI MOSFILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “HIDRO VIZION” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “RAZDOLL” ME FUQI TĖ INSTALUAR 700 KW.

VENDIM Nr. 30, Datė 28.02.2019 MBI PRANIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “A.E DISTRIBUTION” SH.P.K. PĖR HEQJEN E LICENCĖS SĖ VEPRIMTARISĖ SĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE

VENDIM Nr.31 , Datė  28.02.2019 MBI PRANIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “A.E. DISTRIBUTION” SH.P.K PĖR HEQJEN E LICENCĖS SĖ VEPRIMTARISĖ SĖ TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 32, Datė 28.02.2019 MBI MIRATIMIN E “PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI PĖR KOORDINIMIN E ANALIZAVE TĖ SIGURISĖ SĖ OPERIMIT NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 75 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT TĖ BASHKIMIT EVROPIAN (BE) 2017/1485 TĖ DATĖS 2 GUSHT 2017, QĖ PĖRCAKTON NJĖ UDHĖZUES MBI OPERIMIN E SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 33, Datė 28.02.2019 MBI KĖRKESĖSN E SHOQĖRISĖ “SIMA-COM” SH.P.K., PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE-S NR. 263, DATĖ 19.12.2018 “MBI MIRATIMIN E PAGESAVE RREGULLATORE PĖR VITIN 2018

VENDIM Nr. 34, Datė 28.02.2019 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “AFRIMI K” SH.P.K., PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE-S NR. 263, DATĖ 19.12.2018 “MBI MIRATIMIN E PAGESAVE RREGULLATORE PĖR VITIN 2018”

VENDIM Nr. 36, Datė 04.03.2019 MBI NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 187 DATĖ 10.11.2017, I NDRYSHUAR ME VENDIMIN ME Nr. 261, Datė 19.12.2018, “PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SHA NĖ AKTIVITETIN E SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR”

VENDIM Nr. 37, Datė 04.03.2019 MBI NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 188 DATĖ 10.11.2017, I NDRYSHUAR ME VENDIMIN Nr. 262, Datė 19.12.2018, “PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A. NĖ AKTIVITETIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR”

VENDIM Nr. 38, Datė 07.03.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “KASTRATI ENERGY” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIK


VENDIM Nr. 39, Datė 07.03.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “KASTRATI ENERGY” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE


VENDIM Nr. 40, Datė 07.03.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E “UDHĖZUESIT PĖR MONITORIMIN E TREGUT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 41, Datė 15.03.2019 MBI RRĖZIMIN E KĖRKESĖS SĖ OST SHA, MBI NĖVOJĖN E NDĖRHYRJEVE NĖ RRJETIN E TRANSMETIMIT


VENDIM Nr. 42, Datė 15.03.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN SHKURT 2019

VENDIM Nr. 43 , datė 15.03 .2019 MBI MIRATIM E “PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI TĖ OFRIMIT TĖ DHĖNAVE TĖ GJENERIMIT DHE  NGARKESĖS NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 16 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT (BE) 2015/1222 TĖ DATĖS 24 KORRIK 2015 PĖR KRIJIMIN E NJĖ UDHĖZUESI MBI ALOKIMIN E KAPACITETEVE DHE MENAXHIMIN E KONGJESTIONEVE”

VENDIM Nr. 44, Datė 15.03.2019 MBI RINOVIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “AYEN ENERGY TRADING” SH.A., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 45, Datė 15.03.2019 MBI RINOVIMIN E LICENCES  SĖ SHOQĖRISĖ “AYEN ENERGY TRADING” SH.A., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 46, Datė 19.03.2019 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “OSHEE” SH.A. PĖR SHTYRJEN PĖR NJĖ PERIUDHĖ TRANZITORE TĖ AFATIT TĖ PAGESĖS SĖ FATURAVE PĖR BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NĖ TREG TĖ PARREGULLUAR, NGA ANA E OSHEE SH.A. DHE ĒĖSHTJE TĖ TJERA TĖ RREGULLIMIT.

VENDIM Nr. 47, Datė 19.03.2019 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ OST SH.A. PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E ERE NR. 43 DATĖ 15.03.2017 MBI MIRATIMIN PĖRFUNDIMTAR TĖ CERTIFIKIMIT TĖ OPERATORIT TĖ SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE OST SH.A. NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 54, PIKA 6, TĖ LIGJIT NR. 43/2015, “PĖR SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE” DHE NENIN 9, PIKA 6, TĖ DIREKTIVĖS 72/2009 EC MBAS MARRJES SĖ OPINIONIT TĖ SEKRETARIATIT TĖ KOMUNITETIT TĖ ENERGJISĖ.

VENDIM Nr. 48, Datė 27.03.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “S.P.E GJADĖR” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HECET “GJADĖR NR. 1/1” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  2134 KW, HEC “GJADĖR NR. 1/2” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  4406 KW, HEC “GJADĖR NR. 2” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  2983 KW, HEC “GJADĖR NR. 3” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  3874 KW, HEC “GJADĖR NR. 4” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  5922 KW, HEC “GJADĖR NR. 6” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  5619 KW, ME KAPACITET TOTAL TĖ INSTALUAR 24.938 KW

VENDIM Nr. 49, Datė 27.03.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR SHĖRBIMIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR, TĖ LIDHUR NDĖRMJET SHOQĖRISĖ “ALBGAZ” SH.A. DHE SHOQĖRISĖ  “ALBPETROL” SH.A. PĖR VITIN 2019.

VENDIM Nr. 50,  Datė 27.03.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SMART WATT” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK, ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 2MW, NĖ ZONĖN SHEQ MARINAS, NJĖSIA  ADMINISTRATIVE TOPOJĖ,  BASHKIA  FIER.

VENDIM Nr. 53, Datė 03.04.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “RREGULLORES PĖR KRITERET STANDARDE MINIMALE TĖ CILĖSISĖ SĖ SHĖRBIMIT DHE FURNIZIMIT TĖ RRJETEVE TĖ GAZIT NATYROR”.

VENDIM Nr. 54,  Datė 03.04.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2019 PĖR SHOQĖRINĖ OST SH.A.

VENDIM Nr. 55,  Datė 03.04.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN MARS 2019

VENDIM Nr. 56, Datė 03.04.2019 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR TRANSPOZIMIN E RREGULLORES 2017/459 TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 2018/06/PHGL-ENC “MBI THEMELIMIN  E KODIT TE RRJETIT PĖR MEKANIZMAT E ALOKIMIT TĖ KAPACITETEVE NĖ SISTEMET E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR”.
 
VENDIM Nr. 57, Datė 15.04.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “NIVELEVE KUFI/PRAGJET PĖR KLASIFIKIMIN E GJNERUESVE TĖ RINJ ME SISTEMIN, NĖ TIPIN A, B, C DHE D, SIPAS VENDIMIT TĖ ERE-S NR. 129, DATĖ 04.06.2018, “MBI MIRATIMIN E KODIT TĖ RRJETIT MBI KĖRKESAT PĖR LIDHJEN ME RRJETIN E GJENERUESVE”.

VENDIM Nr. 58, Datė 15.04.2019 MBI MIRATIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ MARRĖVESHJEN PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET OPERATORIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE (OSHEE) SH.A. DHE FURNIZUESIT

VENDIM Nr. 59, Datė 15.04.2019 PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “S G D ENERGJI” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “NDĖRFUSHAS” ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 1125 KW.

VENDIM Nr. 60, Datė 15.04.2019 MBI MIRATIMIN E TARIFĖS SĖ PĖRKOHSHME TĖ TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR NGA SHOQĖRIA “ALBGAZ” SH.A, PREJ 28 LEKĖ/M3 OSE 2.6457 LEKĖ/KWH, DERI MĖ DATĖ 31.12.2019

VENDIM Nr. 61, Datė 19.04.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGY 24” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.
 
 VENDIM Nr. 62, Datė 23.04.2019 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “GEN-I TIRANA” SH.P.K.  PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE-S NR. 46 DATĖ, 19.03.2019 “MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “OSHEE” SH.A. PĖR SHTYRJEN PĖR NJĖ PERIUDHĖ TRANZITORE TĖ AFATIT TĖ PAGESĖS SĖ FATURAVE PĖR BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NĖ TREG TĖ PARREGULLUAR, NGA ANA E OSHEE SH.A. DHE ĒĖSHTJE TĖ TJERA TĖ RREGULLIMIT”.

VENDIM Nr. 63, Datė 23.04.2019 PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 179, DATĖ 08.11.2017, “MBI CERTIFIKIMIN E SHOQĖRISĖ “OPERATORI I KOMBINUAR I GAZIT NATYROR” ALBGAZ SH.A.” TĖ NDRYSHUAR.

VENDIM Nr. 64, Datė 23.04.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E “ENGLATINA XHOXHAJ” SH.P.K. NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK “LUGANO”, ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 2 MW, NĖ ZONĖN SHEQ MARINAS, NJĖSIA ADMINISTRATIVE TOPOJĖ, BASHKIA FIER, QARKU FIER.

VENDIM Nr.68, Datė 10.05.2019 MBI FILLMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E DRAFT-KONTRATĖS TIP PĖR SHIT-BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET SHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE/KESH SH.A, AKSIONET E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBMIT UNIVERSAL/OSHEE SH.A PĖR PERIUDHĖN 01.03.2019 – 31.12.2019.

VENDIM Nr. 69, Datė 10.05.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “TERNA ENERGY TRADING” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 70, Datė 10.05.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS, PĖR MODIFIKIMIN E E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “HENZ ENERGY” SH.P.K, NR. 158, SERIA PV12K, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR.65, DATĖ 28.05.2012, PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “HENZ ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC – ET “DARSI 1”, “DARSI 2”, “DARSI 3”.

VENDIM Nr. 71, Datė 10.05.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “POWER AND GAS OPERATIONS” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 72, Datė 10.05.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SMART WATT” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK, ME KAPACITET  TĖ INSTALUAR  2MW, NĖ ZONĖN SHEQ MARINAS, NJĖSIA  ADMINISTRATIVE TOPOJĖ  BASHKIA  FIER.

VENDIM Nr. 73, Datė 10.05.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN  E “PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHĖ OST-VE TĖ EVROPĖS KONTINENTALE PĖR KARAKTERISTIKAT SHTESĖ TĖ FRC NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 154 (2) TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT TĖ BE 2017/1485 TĖ DATĖS 2 GUSHT 2017, QĖ PĖRCAKTON NJĖ UDHĖZUES PĖR OPERIMIN E SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 74, Datė 10.05.2019 MBI MIRATIMIN E “MARRĖVESHJES  PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE’’ NĖNSHKRUAR MIDIS “OSHEE” SH.A DHE  “KASTRATI ENERGY” SH.P.K.

VENDIM Nr. 75, Datė 10.05.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN PRILL 2019

VENDIM Nr. 76  Datė 31.05.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “RREGULLORES MBI SISTEMIN E NJĖSUAR TĖ LLOGARIVE PĖR SHOQĖRITĖ E RREGULLUARA NĖ SEKTORIN E GAZIT NATYROR, PĖRFSHIRĖ AUDITIMIN E LLOGARIVE’’

VENDIM Nr. 77, Datė 31.05.2019 MBI MIRATIMIN E “MARRĖVESHJES PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE” NĖNSHKRUAR MIDIS “OSHEE” SH.A DHE “ENERGIA GAS AND POWER” SH.P.K

VENDIM Nr. 78,  Datė 31.05.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN MAJ 2019

VENDIM Nr.79, Datė  31.05.2019 MBI NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE NR. 67 DATĖ 27.07.2011 PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “DOSKU - ENERGY” SH.P.K NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 80, datė 31.05.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGY24” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE


VENDIM Nr. 81, datė 31.05.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ ‘’S G D ENERGJI’’ SH.P.K, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “NDĖRFUSHAS” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1125 KW.

VENDIM Nr. 82, Datė 31.05.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “DIEZELA” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “LJUSA” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1980 kW.

VENDIM Nr. 83, Datė 31.05.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SANG  1” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “THIRRĖ” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1.820 MW

VENDIM Nr. 84,  Datė  31.05.2019 MBI MIRATIMIN E “KONTRATĖS PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMEVE TĖ BALANCIMIT(KAPACITETIT REZERVĖ DHE ENERGJISĖ BALANCUESE) TĖ SISTEMIT ELEKTRO-ENERGJITIK PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2019 – 31.12.2019” MIDIS OST SH.A. DHE KESH SH.A.

  VENDIM Nr. 85,  Datė 31.05.2019 MBI MIRATIMIN E “NIVELEVE KUFI/PRAGJET PĖR KLASIFIKIMIN E GJENERUESVE TĖ RINJ ME SISTEMIN, NĖ TIPIN A, B, C DHE D, SIPAS VENDIMIT TĖ ERE-S NR. 129, DATĖ 04.06.2018, “MBI MIRATIMIN E KODIT TĖ RRJETIT MBI KĖRKESAT PĖR LIDHJEN ME RRJETIN E GJENERUESVE”.

VENDIM Nr. 86, Datė 31.05.2019 MBI MIRATIMIN E “MARREVĖSHJES PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE” NĖNSHKRUAR MIDIS “OSHEE” SH.A DHE “ReNRGY TRADING GROUP” SH.P.K

VENDIM Nr. 87, datė 31.05.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENGLATINA XHOXHAJ” SH.P.K  NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK “LUGANO”, ME KAPACITET  TĖ INSTALUAR  2 MW, NĖ ZONĖN SHEQ MARINAS, NJĖSIA  ADMINISTRATIVE TOPOJĖ, BASHKIA  FIER, QARKU FIER.

VENDIM Nr.88, datė 31.05.2019 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI TĖ PĖRBASHKĖT TĖ RRJETIT NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 17 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT (BE) 2015/1222 TĖ DATĖS 24 KORRIK 2015 QĖ PĖRCAKTON NJĖ UDHĖZUES MBI ALOKIMIN E KAPACITETIT DHE MENAXHIMIN E KONGJESTIONEVE.”

VENDIM Nr. 89, datė 31.05.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E  SHOQĖRISĖ “ALBPETROL” SHA, NĖ AKTIVITETIN E FURNIZMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 90, datė 31.05.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E DRAFT KONTRATĖS NDĖRMJET “KESH”SHA DHE “OSHEE”SHA, PĖR SHIT-BLERJEN E SASISĖ SĖ  TEPĖRT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, QĖ REZULTON PAS PĖRMBUSHJES SĖ KĖRKESĖS SĖ KLIENTĖVE QĖ PĖRFITOJNĖ NGA SHĖRBIMI UNIVERSAL ME QĖLLIM MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDARJES PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2019 – 31.12.2019

VENDIM Nr  91, Datė 31 .05.2019 MBI NJĖ NDRYSHIM NĖ  “MARRĖVESHJEN  PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET “OSHEE”SHA DHE FURNIZUESVE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”,  TĖ MIRATUA ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 24, DATĖ 15.02.2017 I NDRYSHUAR ME VENDIMIN NR. 58, DATĖ 15.04.2019

VENDIM Nr. 93, datė 03.06.2019 MBI REZULTATET E MONITORIMIT TĖ KRYER PRANĖ SHOQĖRISĖ KESH SH.A. LIDHUR ME ANKESĖN E SHOQĖRISĖ GEN-I TIRANA SH.P.K. MBI ZBATIMIN E PROCEDURAVE TĖ SHIT-BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR VITIN 2017 DHE PERIUDHĖN JANAR-MARS 2018 SI DHE MONITORIMIT LIDHUR ME ZBATIMIN E  KONTRATAVE TĖ DEPOZITIMIT DHE SHKĖMBIMIT NGA KESH SH.A PĖR VITET 2017 DHE 2018.

VENDIM Nr. 95, Datė 17.06.2019 MBI MIRATIMIN “UDHĖZUESIT PĖR TESTIMIN E TREGUT PĖR GAZSJELLĖSIN TRANS ADRIATIK”.
 
VENDIM Nr. 97 Datė 21.06.2019 MBI KĖRKESĖN E OSHEE SH.A. PĖR SHTYRJEN E PERIUDHĖS TRANZITORE TĖ VENDOSUR NĖ PIKĖN 2 TĖ VENDIMIT NR. 46, DT.19.03.2019 TĖ BORDIT TĖ ERE.

VENDIM Nr. 98, Datė 21.06.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE TĖ SHOQĖRISĖ OSHEE SHA PĖR VITIN 2019 DHE PĖRDITĖSIMIT TĖ PLANIT TĖ ZHVILLIMIT TĖ RRJETIT TĖ SHPĖRNDARJES PĖR PERIUDHĖN PESĖVJEĒARE.

VENDIM Nr. 99, Datė 21.06.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “POWER AND GAS OPERATIONS” PGO SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 100, Datė 21.06.2019 PĖR MIRATIMIN E “RREGULLORES PĖR PĖRCAKTIMIN E KRITEREVE STANDARDE DHE KĖRKESAVE MINIMALE TĖ CILĖSISĖ SĖ SHĖRBIMIT DHE FURNIZIMIT TĖ RRJETEVE TĖ GAZIT NATYROR”.

VENDIM Nr. 102, datė 26.06.2019 MBI MIRATIMIN E “PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHA OST-VE TĖ EUROPĖS KONTINENTALE PĖR KARAKTERISTIKAT SHTESĖ TĖ REZERVAVE TĖ MBAJTJES SĖ FREKUENCĖS (FCR) NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 154 (2) TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT (BE) 2017/1485 TĖ DATES 2 GUSHT 2017 QĖ PĖRCAKTON NJĖ UDHĖZUES PĖR OPERIMIN E SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”.

VENDIM Nr. 103, Datė 26.06.2019 MBI MIRATIMIN E TRANSPOZIMIT TĖ RREGULLORES 2017/459 TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN NR.2018/06/PHGL-ENC “MBI THEMELIMIN E KODIT TĖ RRJETIT PĖR MEKANIZMAT E ALOKIMIT TE KAPACITETEVE NĖ SISTEMET E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT”.

VENDIM Nr. 104, Datė 26.06.2019 PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 181, DATĖ 10.11.2017, “PĖR MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR KRITERET STANDARTE TĖ CILĖSISĖ SĖ SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE", TĖ NDRYSHUAR

VENDIM Nr. 105, Datė 26.06.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “TERNA ENERGY TRADING” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr.106, Datė 26.06.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SANG 1” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TRGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 107, Datė 26.06.2019 PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 83, DATĖ 31.05.2019, MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SANG  1” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “THIRRĖ” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1.820 MW

VENDIM Nr. 108 Datė 26.06.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “BESTA” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK “KUCOVA 2” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 2 MW.

VENDIM Nr. 109, Date 01.07.2019 PER NJE NDRYSHIM NE VENDIMIN E BORDIT TE ERE-S NR. 207, DATE 18.12.2017 "PER MIRATIMIN E RREGULLORES PER KRITERET STANDARTE TE CILESISE SE SHERBIMIT TE TRANSMETIMIT TE ENERGJISE ELEKTRIKE"

VENDIM Nr. 111,  Datė 10.07.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN QERSHOR 2019 

VENDIM Nr. 112,  Datė 22.07.2019 MBI MODIFIKIMIN E E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “HENZ ENERGY” SH.P.K, NR. 158, SERIA PV12K, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 65, DATĖ 28.05.2012, PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HECET: “DARSI 1” ME KAPACITET 2240 KW, “DARSI  2” ME KAPACITET 7633 KW, “DARSI  3” ME KAPACITET 1066 KW, ME KAPACITET TOTAL 10939 KW

VENDIM Nr. 113,  Datė 22.07.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “IRARBA ENERGJI” SH.P.K, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “SHĖNGJUN” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 2040 KW

VENDIM Nr. 114, Datė 22.07.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “S.P.E GJADĖR” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC  “GJADĖR NR. 1/1” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  2134 KW, HEC “GJADĖR NR. 1/2” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  4406 KW, HEC “GJADĖR NR. 2” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  2983 KW, HEC“ GJADĖR NR. 3”, ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  3874 KW, HEC“ GJADĖR NR. 4” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  5922 KW, HEC“ GJADĖR NR. 5” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR  5619 KW, ME KAPACITET TOTAL TĖ INSTALUAR 24938 KW

VENDIM Nr. 115 Datė 22.07.2019 MBI NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 265, DATĖ 20.12.2018, PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “BE – IS ENERGY” SH.P.K, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET: “KALIVAR 1” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1475 KW; HIDROCENTRALI “KALIVARĖ 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 526 KW; HIDROCENTRALI “KALIVARĖ 3” ME FUQI TĖ INSTALUAR 3321 KW; DHE HIDROCENTRALI “KALIVARĖ 4” ME FUQI TĖ INSTALUAR 275 KW, ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 5597 KW.

VENDIM Nr. 116,  Datė 22.07.2019 MBI MIRATIMIN E “PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI TĖ PĖRBASHKĖT TĖ RRJETIT NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 17 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT (BE) 2015/1222 TĖ DATĖS 24 KORRIK 2015, QĖ PĖRCAKTON NJĖ UDHĖZUES MBI ALOKIMIN E KAPACITETIT DHE MENAXHIMIN E KONGJESTIONEVE”

VENDIM Nr. 117,  Datė 22.07.2019 MBI MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ “MARRĖVESHJEN PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET “OSHEE” SH.A. DHE FURNIZUESVE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”,  TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-s NR. 24, DATĖ 15.02.2017, I NDRYSHUAR ME VENDIMIN NR. 58, DATĖ 15.04.2019

VENDIM Nr. 118,  Datė 22.07.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E “RREGULLAVE TĖ TREGUT SHQIPTAR TĖ BALANCIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 119,  Datė 22.07.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RINOVIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “GSA” SH.P.K, NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 120,  Datė 22.07.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENSCO TRADING (ALBANIA)” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 121,  Datė 22.07.2019 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “SPAHIU GJANĒ” SH.P.K PĖR DHĖNIEN E AUTORIZIMIT NGA ANA E ERE-S, PĖR NDRYSHIMIN E ORTAKĖVE TĖ SHOQĖRISĖ “SPAHIU GJANĒ”,  NĖPĖRMJET SHITJES SĖ 100% TĖ KUOTAVE TĖ KAPITALIT, TEK SHOQĖRIA “HYDRO INVEST” SH.P.K.

VENDIM Nr. 122, datė 29.07.2019 MBI MIRATIMIN E DRAFT KONTRATĖS NDĖRMJET “KESH” SH.A DHE “OSHEE”SHA/OSSH, PĖR SHIT-BLERJEN E SASISĖ SĖ  TEPĖRT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, QĖ REZULTON PAS PĖRMBUSHJES SĖ KĖRKESĖS SĖ KLIENTEVE QĖ PĖRFITOJNĖ NGA SHĖRBIMI UNIVERSAL ME QĖLLIM MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDAJES PĖR PĖRIUDHĖN KOHORE 01.01.2019 – 31.12.2019

VENDIM Nr.123, Datė 29.07.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ OSHEE SH.A PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ "RREGULLOREN PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK

VENDIM Nr. 126, Datė 08.08.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN KORRIK 2019

VENDIM Nr. 127, datė 13.08.2019 MBI RINOVIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “GSA” SH.P.K., ME NR. 246, SERIA FK14, NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 102, DATĖ 21.12.2009, RINOVUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE NR. 84, DATĖ 16.09.2014.

  VENDIM Nr.128, Datė  29.08.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “MP-HEC” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “NIĒĖ” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1668 KW.

VENDIM Nr.129 Datė 29.08.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN SHOQĖRISĖ “AYEN  AS ENERGJI” SHA., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr.130,  Datė 29.08.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “AYEN AS ENERGJI” SH.A., PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, PĖR NJĖ AFAT  5 (PESĖ) VJEĒAR.

VENDIM Nr.131, Datė 29.08.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ELECTRAL BATRA HPP” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 132, Datė  29.08.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E MIRATIMIN E DRAFTIT TĖ RREGULLORES SĖ LIDHJEVE TĖ REJA NĖ RRJETIN E GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 134, Datė 06.09.2019 MBI REFUZIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “ALBPETROL” SH.A., PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E FURNIZMIT TĖ GAZIT NATYROR.

VENDIM Nr. 135, Datė, 06.09.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ELECTRAL BATRA HPP” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “SELITA” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1798  KW, HEC “FRANKTHI” 2129 KW DHE HEC “BATRA” 2411 KW, ME KAPACITET TOTAL TĖ INSTALUAR 6338 KW.

VENDIM Nr. 136, Datė 06.09.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENSCO TRADING (ALBANIA)” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 137, Datė 06.09.2019 MBI KĖRKESĖN E OST SH.A. PĖR DISA NDRYSHIME NĖ "RREGULLOREN PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK”.

VENDIM Nr. 138, Datė  16.09.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN GUSHT 2019 

VENDIM Nr. 139, Datė 24.09.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E DISA SHTESAVE DHE NDRYSHIMEVE NĖ VENDIMIN NR. 190, DATĖ 23.11.2017 “MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PĖRCAKTIMIN E PAGESAVE TĖ RREGULLIMIT PĖR TĖ LICENCUARIT NĖ SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 140, Datė 24.09.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “IRARBA ENERGJI” SH.P.K, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “SHĖNGJUN” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 2040 KW 

VENDIM Nr. 141, Datė 24.09.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “AYEN AS ENERGJI” SH.A., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 142, Datė 24.09.2019 MBI LICENCIMIN  E SHOQĖRISĖ “AYEN AS ENERGJI” SH.A., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT  TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE 

VENDIM Nr. 143, Datė 24.09.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RINOVIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “DEVOLL HYDROPOWER” SH.A., ME NR. 274, SERIA T15, NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 35, DATĖ 04.03.2015 

VENDIM Nr. 146, Datė 04.10.2019    MBI KĖRKESĖN E OSHEE SH.A. PĖR SHTYRJEN E PERIUDHĖS TRANZITORE TĖ VENDOSUR ME PIKĖN 2 TĖ VENDIMIT NR. 46, DT.19.03.2019 TĖ BORDIT TĖ ERE, DERI NĖ FUND TĖ VITIT 2019.

VENDIM Nr. 147, Datė 04.10.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RINOVIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ "FURNIZUESI I SHERBIMIT UNIVERSAL (FSHU)” SH.A NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 148,  Datė 04.10.2019 MBI REFUZIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “OST” SH.A. PĖR MIRATIMIN E DISA SHTESAVE NĖ “RREGULLAT E PĖRKOHSHME TĖ MEKANIZMIT BALANCUES”, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S  NR. 193, DATĖ 24.11.2017.

VENDIM Nr. 150,  Datė  10.10.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN SHTATOR 2019.