Welcome to ERE

Bulevardi Gjergj Fishta Nr 10
Tirane, Albania
Tel&Fax: +355 4 225 8112
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  VENDIME  
  • »  Vendime te Bordit te Komisionereve  
  • »  Viti 2017  
PRINT Mail
Viti 2017

REGJISTRI I VENDIMEVE TE ERE-S 2017

VENDIM Nr. 1, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E “RREGULLAVE TĖ TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE DHE MARRĖVESHJES SĖ PJESĖMARRJES NĖ BURSĖN E ORGANIZUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 2, Datė 19.01.2017 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E MARRĖVESHJES PĖR PJESĖMARRJEN NĖ TREGUN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 3, Datė 19.01.2017 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR GARANCITĖ FINANCIARE TĖ PJESĖMARRĖSVE PĖR REGJISTRIMIN NĖ TREGUN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 4, Datė 19.01.2017 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURĖN E REGJISTRIMIT NĖ TREGUN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 5, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ VENDIMET NR. 140, DATĖ 22.11.2013, DHE NR. 61, DATĖ 07.07.2014 ”MBI RREGULLAT PĖR ALOKIMIN E KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONEVE”

VENDIM Nr. 6, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN  E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E “RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E HEQJES SĖ LICENCAVE NĖ SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE DHE TĖ GAZIT NATYROR”

VENDIM Nr.7, Datė 19.01.2017 MBI MIRATIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ “RREGULLAT E PĖRKOHSHME TĖ TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”, MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 139 DATĖ, 15.08.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE.

VENDIM Nr. 8, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E UDHĖZIMIT MBI KRITERET PĖR PĖRCAKTIMIN E AKSESIT NĖ HAPĖSIRAT E DEPOZITIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 9, Datė 19.01.2017 MBI MIRATIMIN E LICENSĖS TIP PĖR OPERIMIN E SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 10, Datė 19.01.2017 MBI MOSFILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “A-V COMPASS POWER ” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 11, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BALCAN ENERGY TRADE” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 12, Datė 19.01.2017 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “M.C INERTE LUMZI” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “TUĒ” ME FUQI 4470 KW DHE HEC “LUMZI” ME FUQI 11000 KW, ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 15470 KW

VENDIM Nr. 13, Datė 19.01.2017 PĖR LIĒENSIM E SHOQĖRISE “MC INERTE LUMZI” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 14, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MODIFIKIMIN E LICENSĖS SĖ SHOQĖRISĖ “KOMP ENERGJI” SH.P.K.,  ME NUMĖR. 248, SERIA PV14K, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE NR.94, DATĖ 06.10.2014, PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “HURDHAS 1”, “HURDHAS 2” DHE “HURDHAS 3”.

VENDIM Nr. 15, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MODIFIKIMIN E LIĒENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “KOMP ENERGJI” SH.P.K,  ME NUMĖR 253, SERIA T14P, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT NR.102, DATĖ 07.11.2014, PĖR TREGTIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 16, Datė 19.01.2017 PĖR PĖRCAKTIMIN E PAGESAVE TĖ RREGULLIMIT PĖR VITIN 2016 PĖR TЁ LICENSUARIT NĖ SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 17, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR  MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ LLOGARITJES SĖ TARIFAVE TĖ SHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE AKSIONE E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT APO PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE TĖ NGARKUAR ME DETYRIMIN E SHĖRBIMIT PUBLIK

VENDIM Nr. 18, Datė 31.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR SHIT-BLERJEN E ENERGJISE ELEKTRIKE NDĖRMJET KESH SH.A. DHE OSHEE SH.A PĖR TEPRICAT E ENERGJISĖ ELEKTRIKE, PĖRFSHIRĖ TEPRICAT NĖ KUSHTET E PRURJEVE TĖ MĖDHA, ME QĖLLIM PLOTĖSIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDARJES PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2017-31.12.2017

VENDIM Nr. 19, Datė 31.01.2017 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGJI UNIVERS” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “KABASH” ME FUQI TĖ INSTALUAR 5.8 MW.

VENDIM Nr. 20, Datė 31.01.2017 MBI MOS FILLIMIN E PROCEDURĖS SĖ LIĒENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “ENERGJI UNIVERS” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 21, Datė 31.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “ENPI ENERGJI” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 22, Datė 15.02.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E  KONTRATĖS TIP PĖR SHITBLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET SHOQĖRISĖ  SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, AKSIONET E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2017 – 31.12.2017

VENDIM Nr. 23, Datë 15.02.2017 MBI MIRATIMIN E MARRĖVESHJES SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET OST SH.A. DHE FURNIZUESIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 24, Datë 15.02.2017 MBI MIRATIMIN E MARRĖVESHJES SĖ SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET OSHEE SH.A DHE FURNIZUESIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 25, Datė 15.02.2017 MBI MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR.169 DATĖ 31.10.2016 “MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ VENDIMIN E ERE NR. 103 DATĖ 23.06.2016 , “MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK”

VENDIM Nr. 26, Datė 15.02.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR OFRIMIN E SHĖRBIMEVE  TĖ ZYRTARIT TĖ PĖRPUTHSHMĖRISĖ

VENDIM Nr. 27, Datė 15.02.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E PROGRAMIT TĖ PĖRPUTHSHMĖRISĖ RREGULLATORE

VENDIM Nr. 28  Datė 15.02.2017 MBI MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ KOMP ENERGJI” SH.P.K.,  ME NUMĖR. 248, SERIA PV14K, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE NR.94, DATĖ 06.10.2014, PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “HURDHAS 1”, “HURDHAS 2” DHE“HURDHAS 3”.

VENDIM Nr. 29  Datė 15.02.2017 MBI MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “KOMP ENERGJI” SH.P.K.,  ME NUMĖR 253, SERIA T14P, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE NR.102, DATĖ 07.11.2014, PĖR TREGTIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 31, Datė 20.02.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR  PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS SĖ SHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT  TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE AKSIONET E SĖ CILĖS ZOTĖROHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE TĖ NGARKUAR ME DETYRIMIN E SHĖRBIMIT PUBLIK KESH SH.A. PĖR PERIUDHĖN 1 PRILL 2017 – 31 DHJETOR 2017.

VENDIM Nr. 32, Datė 20.02.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR PĖRCAKTIMIN E ĒMIMEVE TĖ SHITJES ME PAKICĖ TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR KLIENTĖT FUNDORĖ QĖ SHĖRBEHEN NGA FURNIZUESI I SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR PERIUDHĖN 1 PRILL 2017 – 31 DHJETOR 2017.

VENDIM Nr. 34, Datė  02.03.2017 MBI MIRATIMIN E UDHĖZIMIT MBI  KRITERET PĖR PĖRCAKTIMIN E AKSESIT NĖ HAPĖSIRAT E DEPOZITIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 35, datė 02.03.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT PĖR  CERTIFIKIMIN E OPERATORIT TĖ KOMBINUAR TĖ GAZIT NATYROR TĖ ALBGAZ SH.A
 
VENDIM Nr. 36, Datė 06.03.2017 PĖR LICENSIMINE SHOQĖRISĖ“ENPI” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 37, Datė 06.03.2017 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BALKAN ENERGY TRADE” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 38, Datė 06.03.2017 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGJI UNIVERS” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “KABASH” ME FUQI TĖ INSTALUAR 5800 KW

VENDIM Nr. 39, Datė 06.03.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “GRID ENERGY” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 40, Datė 06.03.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “GRID ENERGY” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 41, Datė 06.03.2017 PĖR MOS FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “CGC SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ GAZIT NATYROR (SHITJE ME SHUMICĖ)